0229 - 26 16 35

Blogs

Wanneer u op vakantie gaat met een camper of caravan is er veel waar je rekening mee moet houden. Vooral wanneer u voor het eerst op pad gaat met uw droomhuis op wielen, is het belangrijk je goed in te lezen. Weet u bijvoorbeeld hoe u de caravan en camper perfect belaadt en hoe u ermee rijdt? Of hoe u de voortent opzet en schoonmaakt? Ook kunt u een caravan gezelliger maken door hem te pimpen. Lees alle tips en tricks op deze pagina!

Veilig rijden met een caravan
Rijden met een caravan kan spannend zijn, vooral als u voor het eerst op vakantie gaat met uw droomhuis op wielen. Er is een aantal dingen waar u rekening mee moet houden om veilig met een caravan te rijden en tijdens de rit niet te gaan slingeren. De belangrijkste factoren zijn de belading van uw caravan, kogeldruk en uw snelheid. Lees in dit blog hoe u slingeren voorkomt en veilig met uw caravan op uw vakantiebestemming aankomt

> Lees meer over rijden met een caravan
 

Wegenbelasting camper
Helaas is het verplicht om wegenbelasting voor uw camper te betalen. Dit is misschien niet het leukste onderwerp om over te lezen, maar we hopen met dit blog en onze tips en tricks het betalen van de camperbelasting tóch een stukje beter te maken. Lees snel verder om erachter te komen hoe u jaarlijks wel honderden euro’s kunt besparen op uw wegenbelasting.

> Lees meer

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: Eriba

TYPE:Nova 485 GL

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:VERKOCHT!

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: LMC

TYPE:Musica 490 E

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:Uit verkoop gehaald

Uit verkoop gehaald bij Karsten Caravanmakelaardij.

Merk: Hobby

TYPE:Premium Van 65 GE 30 Years Anniversary Edition

SLAPEN:4

JAAR: 2014

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! Bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Bürstner

TYPE:Ixeo Time 745 it

SLAPEN:4

JAAR: 2016

PRIJS:VERKOCHT!

De camper is VERKOCHT bij Karsten Caravanmakelaardij.