0229 - 26 16 35

Camper merken

Wilt u een camper kopen, maar weet u nog niet precies welk merk en welk model? Karsten Campermakelaardij licht een aantal populaire camper merken voor u uit. Voor advies kunt u ook  terecht in onze showroom. Onze camperverkopers helpen u graag uw wensen in kaart te brengen en een camper te vinden die bij uw budget past.

Kies voor topkwaliteit met een Adria camper

Kiest u voor een Adria camper, dan weet u dat u topkwaliteit krijgt. Het merk staat bekend om zijn comfortabele campers en caravans met een modern interieur. Dankzij de verharde GFK-beplating op het dak, is een camper van Adria goed bestand tegen hagel. De campers zijn geschikt voor elk budget dankzij het uiteenlopende aanbod met standaard en luxe modellen in verschillende prijsklassen. Onze specialisten helpen u graag de camper van uw dromen te kiezen.

Bürstner: veelzijdig aanbod

Bürstner heeft een veelzijdig aanbod met compacte buscampers. Dit zijn integrale kampeerauto’s waarbij de cabine en woonruimte in elkaar doorlopen. Ook vindt u bij Bürstner alkoofcampers met een slaapvertrek boven de autocabine en half-integrale campers met een alkoof en een vloeiende overgang naar de woonruimte. Wilt u weten welk type camper het best bij u past? Laat u dan adviseren door de specialisten van Karsten Campermakelaardij.

Goede prijs-kwaliteitverhouding bij Chausson

Het Franse merk Chausson verkoopt campers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De campers worden gebouwd op een robuust Fiat-chassis dat de basis vormt voor het voertuig. De bedden zijn zeer comfortabel en u geniet van een volledig ingerichte keuken. In zowel de compacte als de luxere modellen campers heeft u meer dan voldoende bergruimte.

Dethleffs camper voor alle weersomstandigheden

Bent u op zoek naar een camper die u in alle weersomstandigheden kunt gebruiken? Dan is een camper van Dethleffs een goede keuze. Het merk voorziet zijn campers namelijk van aircosystemen om de hitte buiten te houden, maar ook van warmwaterverwarming. Zo is het bij tropische temperaturen, maar ook in een sprookjesachtig sneeuwlandschap, goed vertoeven in uw camper.

All inclusive Hobby

Een praktische indeling, comfortabele bedden en een slim ingerichte keuken; dat zijn de kenmerken van een Hobby camper. De Hobby campers bieden u met het all-inclusiveprincipe dezelfde gemakken die u thuis ook heeft. De Hobby is verkrijgbaar in verschillende varianten: buscamper Vanatana en kampeerauto's Optima De Luxe, Optima Premium en Siesta De Luxe. Wilt u weten welke serie het best bij u past? Neem dan contact met ons op.

Innovatieve Hymer

Telkens weer komt Hymer met nieuwe innovaties om het campingleven zo aangenaam mogelijk te maken. De campers bieden u dan ook vele voordelen op het gebied van ruimtebesparing en ergonomie. Het campermerk fabriceert zelf de hoogwaardige meubels voor zijn kampeerauto’s en garandeert hiermee de uitstekende kwaliteit en een hoge mate van comfort.

Knaus staat voor vrijheid

Vrijheid staat bij Knaus voorop; daarom zijn de campers in veel verschillende modellen te verkrijgen. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen. Het bedrijf hanteert een goede balans tussen design en functionaliteit, wat betekent dat u een camper heeft met een strak uiterlijk en een volmaakt interieur. U hoeft met een Knaus camper echter niet in te leveren op praktische functies tijdens uw vakantie.

Compacte buscamper van Pössl

De Duitse fabrikant Pössl staat bekend om zijn veelzijdige buscampers die in twaalf verschillende kleuren te verkrijgen zijn. In het compacte design kan Pössl een heleboel functionaliteiten kwijt, van een keuken en opbergruimte tot twee of soms zelfs wel vier slaapplaatsen. Zo kunt u met het hele gezin op vakantie met de camper. Klein maar fijn, kunnen we wel zeggen.

Multifunctionele Volkswagen campers

Van oorsprong is Volkswagen een autofabrikant. De felgekleurde VW-bus T1 uit de jaren 60 is misschien wel de bekendste camper wereldwijd dankzij zijn karakteristieke uitstraling. Het is echter niet het enige model dat het merk aanbiedt. Vooral in de afgelopen 10 jaar bracht Volkswagen steeds meer compacte, multifunctionele campers op de markt. Dankzij het formaat kunt u ze overal gemakkelijk kwijt, in tegenstelling tot de grotere campers van andere merken.

Campers te koop

Bent u op zoek naar een tweedehands camper? Bezoek dan onze showroom in Oosterblokker nabij Hoorn. U kunt ook het aanbod kampeerauto’s bekijken op onze website via onderstaande button. We voorzien u graag van advies over de verschillende campermerken, modellen en uitvoeringen.

Uw camper verkopen?

Verkoop uw camper via Campermakelaardij Karsten en profiteer van onze unieke service. U betaalt een eerlijke, vooraf heldere prijs die bestaat uit promotiekosten en bemiddelingskosten. De promotiekosten betaalt u bij de start van de promotie waarbij wij voor u op zoek gaan naar een koper. De bemiddelingskosten betaalt u pas zodra uw camper daadwerkelijk is verkocht. U kunt alle merken en uitvoeringen campers vanaf bouwjaar 2000 aanmelden via onderstaande button.

Contact opnemen met de campermakelaar

Voor meer informatie over de verschillende camper merken die u bij Karsten Campermakelaardij kunt vinden, neemt u contact met ons op. Bel naar 0229 261 635 of stuur een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl.

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: LMC

TYPE:Musica 490 E

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:Uit verkoop gehaald

Uit verkoop gehaald bij Karsten Caravanmakelaardij.

Merk: Eriba

TYPE:Nova 485 GL

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:VERKOCHT!

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Bürstner

TYPE:Aviano i 684

SLAPEN:4

JAAR: 2010

PRIJS:VERKOCHT!

De camper is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Bürstner

TYPE:Ixeo Time 745 it

SLAPEN:4

JAAR: 2016

PRIJS:VERKOCHT!

De camper is VERKOCHT bij Karsten Caravanmakelaardij.