0229 - 26 16 35

Adria Adora 562 UP


VERKOCHT!

Merk: Adria

TYPE: Adora 562 UP

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2010

GEWICHT: 1120 KG (Maximaal gewicht: 1500 KG)

LAADVERM.: 380 KG

ACCESSOIRES: 4-pits Gasstel, Boiler, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Douche, Groot dakluik, Hagelbestendig dak, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Lichtmetalen Velgen, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Watertank (vast), Vaste watertank met vlottersysteem, Vuilwatertank (los), Gasalarm,

KENMERKEN:

Totale lengte: 743 CM

Opbouw lengte: 620 CM

Breedte: 228 CM

Hoogte: 257 CM

Stahoogte: 196 CM

Afmeting bed 1: 202 X 142 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 210 X 156 CM

Voortent   

Merk: Walker Atrium Blue

Diepte: 3.00 mtr.

Jaar: 2015

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2010

Aantal keer gebruikt: 11

Gemiddelde duur van vakanties: Seizoensplek

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft buiten het seizoen om in de binnenstalling gestaan bij een stallingbedrijf.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en is altijd goed onderhouden. De caravan heeft om het jaar een BOVAG onderhoudsbeurt gehad. De laatste BOVAG onderhoudsbeurt is in 2021 uitgevoerd bij Caravancentrum Karsten.

Laatste beurt/controle: 2021

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De camping stopt met het faciliteren van seizoensplaatsen aan toercaravans en vandaar dat de caravan te koop wordt aangeboden.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Bij deze caravan is eventueel nog een complete op maat gemaakte vlonder te verkrijgen. De afmetingen zijn 3x6mtr. Deze vlonder is ideaal bij gebruik op een seizoensplaats en is interesse gratis op te halen.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 922

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!