0229 - 26 16 35

Avento Premier 395 TLH


VERKOCHT!

Merk: Avento

TYPE: Premium 395 TLH

SLAPEN: 2 personen

BOUWJAAR: 1999

GEWICHT: 815 KG (Maximaal gewicht: 1200 KG)

LAADVERM.: 385 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselslot, Fietsendrager achter, Hordeur, Kachel, Koelkast, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los), PowerXtreme X20 Lithium Accu(2020), Kogeldrukmeter, Pompkrik, Elektriciteitskabels,

KENMERKEN:

Totale lengte: 586 cm

Opbouw lengte: 445 cm

Breedte: 219 cm

Hoogte: 253 cm

Stahoogte: 194 CM

Afmeting bed 1: 191 X 204 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 191 X 68 CM

Voortent   

Merk: Brand Trento

Diepte: 2.40 mtr

Jaar: 2012

Mover: Truma Mover SE R (Vol Automatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2e

Eigenaar sinds: 2011

Aantal keer gebruikt: 10

Gemiddelde duur van vakanties: 2 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij een stallingsbedrijf

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeerd in nette staat en heeft in 2020 een onderhoudsbeurt gehad. Hierbij zijn o.a de banden, gasslang en de drukregelaar vervangen. Ook is de PowerXtreme X-20 gemonteerd.

Laatste beurt/controle: 2020

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaren stoppen met kamperen wegens privacyredenen

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 317

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!