0229 - 26 16 35

BIOD Bambi


VERKOCHT!

Merk: BIOD

TYPE: Bambi

SLAPEN: 2 personen

BOUWJAAR: 1975

GEWICHT: 310 KG (Maximaal gewicht: 650 KG)

LAADVERM.: 340 KG

ACCESSOIRES: 2-pits Gasstel, Gasfles(sen), Hagelbestendig dak, Kachel, Koelkast, Koolmonoxidemelder, Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Voortent, Watertank (los), Elektriciteitskabels, Antieke caravanspiegels, Vintage windscherm, Potkrik, Vintage Campingservies Mepal, Pannenset, Bestek, Diverse toebehoren, Originele Rolhorren voor- en zijraam.,

KENMERKEN:

Totale lengte: 380 CM

Opbouw lengte: 305 CM

Breedte: 187 CM

Hoogte: 220 CM

Stahoogte: 183 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 190 X 170 CM

Voortent   

Merk: Vintage voortent

Diepte: +/- 1.80mtr.

Jaar: ?

Luifel   

Merk: Schuifluifel

Zijwanden: Ja, 1 kant dicht

Jaar: 1974

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: ?

Eigenaar sinds: 2013

Aantal keer gebruikt: 15

Gemiddelde duur van vakanties: 1 week

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan in een droge schuur.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan is compleet gerenoveerd en bijna alles is nog in originele staat. Alle installaties werken, zoals de kachel, verlichting en de koelkast. De laatste volledige BOVAG onderhoudsbeurt is in 2018 uitgevoerd.

Laatste beurt/controle: 2018

Originele boekjes aanwezig? : nee

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De caravan stond altijd bij huis, maar door verhuizing is deze ruimte niet meer beschikbaar en moet de caravan nu (helaas) weg.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze BIOD Bambi is een uniek exemplaar en verkeert in zeer goede conditie. Een absolute buitenkans voor de ware liefhebber.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 3669

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!