0229 - 26 16 35

Beyerland Sprinter 420 LB


VERKOCHT!

Merk: Beyerland

TYPE: Sprinter 420 LB

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2007

GEWICHT: 890 KG (Maximaal gewicht: 1200 KG)

LAADVERM.: 310 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Fietsendrager achter, Fietsendrager voor, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Kluisje, Koelkast, Lattenbodem(s), Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortentlamp, Watertank (vast), Zonnepaneel, Enduro Lithium Accu, Elektriciteitskabel 30mtr., Antenne Voorbereiding, Deur met raam,

KENMERKEN:

Totale lengte: 633 CM

Opbouw lengte: 500 CM

Breedte: 221 CM

Hoogte: 254 CM

Stahoogte: 192 CM

Afmeting bed 1: 136 X 196 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 136 X 188 CM

Voortent   

Merk: Doréma All Seasons Deeltent (3 mtr breed)

Diepte: 2.50 CM

Jaar: 2019

Mover: Reich Move Control (Half automatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2016

Aantal keer gebruikt: 10

Gemiddelde duur van vakanties: 2,5 week

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij een stallingbedrijf.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en heeft regelmatig een (BOVAG) onderhoudsbeurt gehad. Tevens is de zoon van de huidige eigenaren chef werkplaats dus die heeft in de tussenliggende jaren het onderhoud gedaan. De laatste BOVAG beurt is in 2019 uitgevoerd.

Laatste beurt/controle: 2019

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : ja

Wat voor soort dieren? : Klein hondje (niet merkbaar)

Reden verkoop: De huidige eigenaren stoppen met kamperen met de caravan in verband met hun leeftijd.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Op de caravan is een zonnepaneel aanwezig. Deze is nu echter niet aangesloten omdat de huidige eigenaren de accu hebben vervangen voor een Lithium accu. Deze heeft zijn eigen acculader en kan niet via het zonnepaneel worden bijgeladen. Desgewenst kan hier weer een standaard (zwaardere) accu worden geplaatst en kan er gebruik worden gemaakt van het zonnepaneel om de accu bij te laden.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 1212

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!