0229 - 26 16 35

Burstner Ventana 480 TK Avantgarde


VERKOCHT!

Merk: Burstner

TYPE: Ventana 480 TK Avantgarde

SLAPEN: 5 personen

BOUWJAAR: 2000

GEWICHT: 960 KG (Maximaal gewicht: 1300 KG)

LAADVERM.: 340 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Groot dakluik, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los), Elektriciteitskabel,

KENMERKEN:

Totale lengte: 686 CM

Opbouw lengte: 560 CM

Breedte: 217 CM

Hoogte: 252 CM

Stahoogte: 192 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 155 X 200 CM

Afmeting zitgroep 2 (als bed): 80 X 188 CM

Afmeting stapelbed: 75 X 190 CM

Voortent   

Merk: Doréma voortent met uitbouw!

Diepte: 3.00 mtr.

Jaar: 2017

Luifel   

Merk: Dorema Easy Luifel (Kan aan caravan en voortent)

Zijwanden: Ja, 2 stuks

Jaar: 2015

Mover: Reich Move Control (Half automatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2013

Aantal keer gebruikt: 6

Gemiddelde duur van vakanties: 3 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan in een droge loods.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in nette staat maar heeft wel enkele gebreken. Er zijn 2 ramen beschadigd/gescheurd en de disselbak bodem is slecht.

Laatste beurt/controle: 2016

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De caravan wordt verkocht in verband met opgroeiende kinderen, waardoor het stapelbed overbodig is geworden.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 647

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!