0229 - 26 16 35

Dethleffs Camper 450 DB


VERKOCHT!

Merk: Dethleffs

TYPE: Camper 450 DB

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2004

GEWICHT: 990 KG (Maximaal gewicht: 1300 KG)

LAADVERM.: 310 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Douche, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (vast), Enduro LI 1220 Lithium-Ion Accu (20Ah), Elektriciteitskabels, Oprijblokken, Adapter t.b.v. boormachine,

KENMERKEN:

Totale lengte: 638 CM

Opbouw lengte: 510 CM

Breedte: 230 CM

Hoogte: 258 CM

Stahoogte: 195 CM

Afmeting bed 1: 139 X 205 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 130 X 213 CM

Voortent   

Merk: Dorema

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: ca. 2014

Luifel   

Merk: Voortentluifel

Zijwanden: Nee

Jaar: 2018

Mover: Enduro (Half automatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2018

Aantal keer gebruikt: 4

Gemiddelde duur van vakanties: 3 รก 4 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft in de binnenstalling gestaan bij een stallingbedrijf.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in goede staat en heeft regelmatig BOVAG onderhoud gehad. De laatste BOVAG onderhoudsbeurt is in 2018 uitgevoerd en hierbij zijn o.a. de banden vervangen.

Laatste beurt/controle: 2018

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De caravan wordt in verband met medische omstandigheden verkocht.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 1447

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!