0229 - 26 16 35

Dethleffs Camper 530 FSK


VERKOCHT!

Merk: Dethleffs

TYPE: Camper 530 FSK

SLAPEN: 6 personen

BOUWJAAR: 2014

GEWICHT: 1300 KG (Maximaal gewicht: 1700 KG)

LAADVERM.: 400 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Airco, Airmix, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Fietsendrager voor, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Lichtmetalen Velgen, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Watertank (vast), Yellow Top AGM accu (13kg!), Extra groot serviceluik voor, Serviceluik bij stapelbed, Buiten stroomaansluiting, ALKO Premium Neuswiel, ALKO ATC, ALKO Big Foots, Div. extra stopcontacten binnen, Styling pakket,

KENMERKEN:

Totale lengte: 788 CM

Opbouw lengte: 650 CM

Breedte: 230 CM

Hoogte: 260 CM

Stahoogte: 198 CM

Afmeting bed 1: 140 X 200 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 105 X 195 CM

Afmeting stapelbed: 80 X 218 CM

Voortent   

Merk: Walker Signum 250 (ongebruikt)

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: 2019

Airco: Dometic Fresh Jet

Mover: GO2 (Truma) Halfautomatisch

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2014

Aantal keer gebruikt: 5

Gemiddelde duur van vakanties: 2 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer goede staat en is altijd goed onderhouden. De laatste complete BOVAG onderhoudsbeurt is in 2018 uitgevoerd en in 2020 is de caravan nog helemaal nagezien bij een caravanbedrijf en zijn de banden vervangen.

Laatste beurt/controle: 2020

Originele boekjes aanwezig? : nee

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De caravan wordt in verband met privé omstandigheden verkocht.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 3770

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!