0229 - 26 16 35

Eriba Touring Triton 410 GT


VERKOCHT!

Merk: Eriba

TYPE: Touring Triton 410 GT

SLAPEN: 3 personen

BOUWJAAR: 2009

GEWICHT: 730 KG (Maximaal gewicht: 1200 KG)

LAADVERM.: 470 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Caravanmover, Combicassettes, Disselafdekking, Disselslot, Fietsendrager achter, Hagelbestendig dak, Hefdak, Hordeur, Kachel, Kluisje, Koelkast, Krik + Kriksteunen, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Uitschuifbare lattenbodem, Voortent, Voortentlamp, Watertank (los), Vaste opstap, Milenco Aero Caravanspiegels, Stormband , Afdekplaat spoelbak,

KENMERKEN:

Totale lengte: 522 CM

Opbouw lengte: 410 CM

Breedte: 204 CM

Hoogte: 219 CM

Stahoogte: 191 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 187 X 197 CM

Afmeting zitgroep 2 (als bed): 187 X 70 CM

Voortent   

Merk: Unico Verona (slechts 2x gebruikt)

Diepte: 2.70 mtr.

Jaar: 2010

Luifel   

Merk: Thule Omnistor Cassetteluifel (dakmontage)

Zijwanden: Ja, 1x

Jaar: 2016

Mover: Reich Move Control (Vol Automatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2009

Aantal keer gebruikt: 22

Gemiddelde duur van vakanties: 2 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij een stallingbedrijf.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en is goed onderhouden. Het laatste onderhoud is eind 2019 uitgevoerd en in 2015 zijn de banden voor het laatst vervangen.

Laatste beurt/controle: 2019

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars stoppen met kamperen in verband met medische redenen.

AANVULLENDE INFORMATIE:

De Eriba Touring Triton 410 is standaard uitgevoerd met lengte banken, maar in dit type zijn de optionele uitschuifbare lattenbodems met deelbare kussens aanwezig. Hierbij hoort de losse tafel, welke handig onder de bank kan worden opgeborgen. Tevens is het demontabele nachtkastje onderdeel van dit pakket.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 2211

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!