0229 - 26 16 35

Eriba Touring Triton 410 GT


VERKOCHT!

Merk: Eriba

TYPE: Touring Triton 410 GT

SLAPEN: 3 personen

BOUWJAAR: 2008

GEWICHT: 730 KG (Maximaal gewicht: 1200 KG)

LAADVERM.: 470 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Combicassettes, Disselafdekking, Disselslot, Hagelbestendig dak, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lichtmetalen Velgen, Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortentlamp, Watertank (vast), Reich MPP Lithium accu (slechts 2,2kg!), Afdekplaat spoelbak, Extra Serviceluik, Vaste opstap, Verzwaarde as 1200KG., Origineel Eriba Hangbed voor 4de slaapplaats,

KENMERKEN:

Totale lengte: 519 CM

Opbouw lengte: 425 CM

Breedte: 204 CM

Hoogte: 222 CM

Stahoogte: 193 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 198 X 187 CM

Afmeting zitgroep 2 (als bed): 70 X 187 CM

Luifel   

Merk: Thule Omnistor 6002 Cassetteluifel

Zijwanden: Nee

Jaar: 2008

Mover: Reich Easydriver Basic 1.8 (Half automatisch) incl. Lithium Accu

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2009

Aantal keer gebruikt: 20

Gemiddelde duur van vakanties: 2 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij een stallingbedrijf.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en is goed onderhouden. De caravan heeft regelmatig een BOVAG onderhoudsbeurt gehad en bij de laatste BOVAG beurt in 2020 is de caravanmover gemonteerd incl. de lithium accu.

Laatste beurt/controle: 2020

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hebben een Eriba Feeling 470 aangeschaft bij Karsten Caravanmakelaardij.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 1508

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!