0229 - 26 16 35

Eriba Touring Triton 420


VERKOCHT!

Merk: Eriba

TYPE: Touring Triton 420

SLAPEN: 2 personen

BOUWJAAR: 2021

GEWICHT: 855 KG (Maximaal gewicht: 1300 KG)

LAADVERM.: 445 KG

ACCESSOIRES: 2-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Disselafdekking, Douche, Fietsendrager voor, Hagelbestendig dak, Hefdak, Hordeur, Kachel, Koelkast, Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Rookmelder, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortentlamp, Watertank (vast), Truma 10 Liter Gas & Elektra Boiler, Truma Ultraheat, Keienvangers, Autark 12V pakket, Waterniveau meter, Afvalemmer in deur, ALKO ATC (anti slingersysteem), ALKO Premium Neuswiel, Vaste opstap, Stopcontactpakket, Douchepakket,

KENMERKEN:

Totale lengte: 528 CM

Opbouw lengte: 420 CM

Breedte: 200 CM

Hoogte: 226 CM

Stahoogte: 196 CM

Afmeting bed 1: 192 X 186 CM

Luifel   

Merk: Unico Verona

Zijwanden: Ja, 2 stuks

Mover: Reich Easydriver Basic 1.8 (Half automatisch)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 29 April 2021

Gemiddelde duur van vakanties: -

Omstandigheden Caravanstalling: -

Staat/wijze van onderhoud: Deze caravan is in nieuwstaat.

Laatste beurt/controle: 2021

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De caravan heeft voor aflevering aan de nieuwe eigenaar schade opgelopen aan de rechter zijplaat. Daarom is er aan de kopers een compleet nieuwe caravan geleverd en is deze caravan vervolgens door de Eriba specialist hersteld.

AANVULLENDE INFORMATIE:

De schade aan de rechter zijplaat van de Eriba is vakkundig hersteld door een specialist op het gebied van schadeherstel aan Eriba Touring caravans. De zijplaat is vervangen door een originele nieuwe plaat. Hierdoor is er geen wijziging in gewicht aanwezig.

Uiteraard krijgt u 3 jaar garantie op de schadeherstelwerkzaamheden en er zit nog tot 30 april 2023 volledige fabrieksgarantie op de caravan. Van de schade is absoluut niets meer te zien en deze Eriba is dan ook nog nieuw!

De nieuwprijs van deze caravan inclusief alle aanwezige accessoires is totaal € 32.100,- geweest.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 1046

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!