0229 - 26 16 35

Eriba Touring Troll 542 GT Offroad Edition


VERKOCHT!

Merk: Eriba

TYPE: Touring Troll 542 GT Offroad Edition

SLAPEN: 3 personen

BOUWJAAR: 2017

GEWICHT: 940 KG (Maximaal gewicht: 1350 KG)

LAADVERM.: 410 KG

ACCESSOIRES: 2-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Decoder, Disselafdekking, Douche, Hagelbestendig dak, Hefdak, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Ringverwarming, Schokbrekers, Schotel, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortentlamp, Watertank (vast), Zonnepaneel, Offroad Pakket, Afdekplaat spoelbak, Dimbare Ledstrip in luifelcassette, LCD TV op TV Steun, Autark Pakket Elektro,

KENMERKEN:

Totale lengte: 576 CM

Opbouw lengte: 460 CM

Breedte: 210 CM

Hoogte: 245 CM

Stahoogte: 195 CM

Afmeting bed 1: 196 X 196 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 72 X 196 CM

Luifel   

Merk: Thule Omnistor 6200 Cassetteluifel (dakmontage)

Zijwanden: Nee

Jaar: 2017

Mover: Reich Easydriver Active 1.8

Schotel: Alden Vol Automatisch

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2017

Aantal keer gebruikt: 2

Gemiddelde duur van vakanties: 2 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in nieuwstaat! Het is een unieke verschijning en hij is echt maar weinig gebruikt en dat is te zien. De caravan is voor inbreng nog nagezien door een caravanbedrijf.

Laatste beurt/controle: 2020

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars maken te weinig gebruik van de caravan en bieden hem daarom te koop aan.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze Eriba Touring Troll 542 is direct af fabriek omgebouwd tot Offroad uitvoering. Dit betekent dat de opbouw in totaal circa 15 centimeter is verhoogd door een chassisaanpassing en de dikke offroad banden. Dit zorgt samen voor een hele stoere uitstraling en maakt van deze Eriba een uniek examplaar. Hiermee heb je gegarandeerd bekijks op de camping! De kosten van dit Offroadpakket zijn € 4.400,- geweest.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 1271

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!