0229 - 26 16 35

Eriba Touring Troll 550 GT


€ 16.950,00

Merk: Eriba

TYPE: Touring Troll 550 GT

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2009

GEWICHT: 840 KG (Maximaal gewicht: 1300 KG)

LAADVERM.: 460 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Decoder, Disselafdekking, Disselslot, Gasfles(sen), Hagelbestendig dak, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Schotel, Serviceluik, Stabilisator, Vloerverwarming, Voortent, Voortentlamp, Watertank (vast), Vaste Opstap, Afdekplaat spoelbak, Elektrische Vloerverwarmingsmat Zitgroep, Vuilwatertank, Elektriciteitskabel, Oprijblokken, LCD TV + TV Steun, Caravanspiegels, Elektrisch kacheltje,

KENMERKEN:

Totale lengte: 571 CM

Opbouw lengte: 455 CM

Breedte: 210 CM

Hoogte: 220 CM

Stahoogte: 191 CM

Afmeting bed 1: 140 X 198 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 125 X 180 CM

Voortent   

Merk: Unico Touring Bologna

Diepte: 2.80 mtr.

Jaar: 2014

Luifel   

Merk: Isabella Sun Dakluifel

Zijwanden: Nee

Jaar: 2015

Mover: Truma Mover S (Half automaat)

Schotel: Maxview Precision 65 CM (Losse schotel met statief)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 3de

Eigenaar sinds: 2013

Aantal keer gebruikt: 15

Gemiddelde duur van vakanties: 3 รก 4 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnen stalling gestaan in een droge loods.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en is goed onderhouden. De caravan heeft om het jaar een BOVAG of FOCWA onderhoudsbeurt gehad en de laatste is in 2019 uitgevoerd (facturen aanwezig). De banden zijn in 2016 voor het laatst vervangen en in 2020 is er nog een nieuwe accu geplaatst.

Laatste beurt/controle: 2019

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars stoppen met kamperen in verband met medische redenen.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 223

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!