0229 - 26 16 35

Fendt Saphir 465 TG


VERKOCHT!

Merk: Fendt

TYPE: Saphir 465 TG

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2014

GEWICHT: 1274 KG (Maximaal gewicht: 1500 KG)

LAADVERM.: 226 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Fietsendrager voor, Gasfles(sen), Groot dakluik, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (vast), Elektriciteitskabel, Vuilwatertank, Krik, Originele Tapijtset, Extra Serviceluik, ALKO Big Foots, 2x Topmatras,

KENMERKEN:

Totale lengte: 697 CM

Opbouw lengte: 565 CM

Breedte: 232 CM

Hoogte: 255 CM

Stahoogte: 195 CM

Afmeting bed 1: 80 X 205 CM

Afmeting bed 2: 80 X 200 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 120 X 210 CM

Voortent   

Merk: Isabella

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: 2014

Luifel   

Merk: Thule Omnistor Cassetteluifel (Dak montage)

Zijwanden: Ja, 2 stuks en een sunblocker

Jaar: 2014 (Nieuw doek 2019)

Mover: Truma SE R Vol automatisch

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2020

Aantal keer gebruikt: 1

Gemiddelde duur van vakanties: 3 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan en de laatste maanden bij de huidige eigenaar zelf in een loods gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in goede staat en heeft regelmatig een BOVAG onderhoudsbeurt gehad. De laatste BOVAG onderhoudsbeurt is in 2019 uitgevoerd en in 2020 zijn de banden nog vervangen. Enige minpuntje is een kras aan de linker zijkant op de bovenplaat door een tak.

Laatste beurt/controle: 2019

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hebben het kamperen weer eens geprobeerd, maar het is ze toch niet bevallen. Vandaar dat de caravan nu weer te koop wordt aangeboden.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 939

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!