0229 - 26 16 35

Fendt Tendenza 450 SF


VERKOCHT!

Merk: Fendt

TYPE: Tendenza 450 SF

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2014

GEWICHT: 1234 KG (Maximaal gewicht: 1500 KG)

LAADVERM.: 266 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Fietsendrager achter, Fietsendrager voor, Groot dakluik, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Lichtmetalen Velgen, Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Watertank (vast), Reich MPP Lithium Accu (2,2kg!), Originele Tapijtset, Slim Tower Koelkast, Nova Sky TV Steun,

KENMERKEN:

Totale lengte: 697 CM

Opbouw lengte: 510 CM

Breedte: 232 CM

Hoogte: 256 CM

Stahoogte: 196 CM

Afmeting bed 1: 138 X 200 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 135 X 190 CM

Voortent   

Merk: Dorema Octavia (Alu-Easygrip frame met quicklock)

Diepte: 2.40 mtr.

Jaar: 2015

Luifel   

Merk: Dorema Voortentluifel

Zijwanden: Nee

Jaar: 2015

Mover: Truma SE R Vol automatisch (Met Reich Peak Powerpack Lithium accu)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2015

Aantal keer gebruikt: 6

Gemiddelde duur van vakanties: 3 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij Buikema Stalling en Onderhoud in Kampen.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en is goed onderhouden. De laatste BOVAG Onderstelbeurt is in 2018 uitgevoerd bij Buikema Stalling en Onderhoud.

Laatste beurt/controle: 2018

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars stoppen met kamperen in verband met gezondheidsredenen.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze caravan is van bouwjaar 2014, maar in 2015 pas gekocht en op kenteken gezet.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 1234

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!