0229 - 26 16 35

Gobanna 1200 Brake

€ 8.495,00

Merk: Gobanna

TYPE: 1200 Brake

SLAPEN: 2 personen

BOUWJAAR: 2012

GEWICHT: 300 KG (Maximaal gewicht: 750 KG)

LAADVERM.: 450 KG

ACCESSOIRES: 2-pits Gasstel, Accu, Combicassettes, Dakluik, Fietsendrager voor, Gasfles(sen), Hagelbestendig dak, Koelkast, Lichtmetalen Velgen, Omvormer/lader, Radio, Reservewiel, Reservewielbeugel, Schokbrekers, Voortentlamp, Watertank (los),

KENMERKEN:

Totale lengte: 394 CM

Opbouw lengte: 285 CM

Breedte: 160 CM

Hoogte: 172 CM

Stahoogte: 112 CM

Afmeting bed 1: 120 X 195 CM

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2012

Aantal keer gebruikt: 15

Gemiddelde duur van vakanties: 1 week

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft bij de eigenaar zelf in de garage gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: Staat/wijze van onderhoud:De caravan verkeert in perfecte conditie en is goed onderhouden. Tevens heeft de eigenaar in 2019 het standaard chassis laten verstevigen/aanpassen omdat dit af fabriek eigenlijk te zwak is. Dit is een redelijk kostbare ingreep geweest. Het chassis is nu volledig zelfdragend en daarmee een absolute meerwaarde voor de caravan. Zo degelijk als deze Gobanna is er maar ééntje!

Laatste beurt/controle: 2019

Originele boekjes aanwezig? : nee

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaar stopt met kamperen.

AANVULLENDE INFORMATIE:


De nieuwprijs van deze Gobanna is ruim € 10.650,- geweest afgezien nog van het vernieuwde (zelfdragende) chassis.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 2396

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!