0229 - 26 16 35

Hobby De Luxe Easy 460 UFe


VERKOCHT!

Merk: Hobby

TYPE: De Luxe Easy 460 UFe

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2003

GEWICHT: 1015 KG (Maximaal gewicht: 1350 KG)

LAADVERM.: 335 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakladder en imperiaal, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Fietsendrager achter, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los), PowerXtreme X10 Lithium Accu, Elektrische Koelbox, Tochtstrook, Elektriciteitskabel, Vuilwatertank (los), 4 Campingstoelen, 1 Campingtafel, 1 Uitklapbare Picknicktafel, Originele gordijnen,

KENMERKEN:

Totale lengte: 657 CM

Opbouw lengte: 525 CM

Breedte: 230 CM

Hoogte: 253 CM

Stahoogte: 193 CM

Afmeting bed 1: 198 X 139 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 210 X 140 CM

Voortent   

Merk: Isabella Ambassador

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: 2017

Luifel   

Merk: Isabella

Zijwanden: Ja, 2 stuks

Jaar: 2003

Mover: Reich Easydriver Basic 1.8 (Half automatisch) (2019) (Garantie tot 2024)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2017

Aantal keer gebruikt: 8

Gemiddelde duur van vakanties: 2 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij Caravancentrum Karsten

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in nette staat en heeft regelmatig een BOVAG Onderhoudsbeurt gehad. De laatste BOVAG onderhoudsbeurt is in juni 2021 uitgevoerd en hierbij zijn o.a. de wiellagers en gasslang vervangen. In 2019 was de vorige onderhoudsbeurt en hierbij is ook de mover vervangen. In 2018 is het grote dakluik vernieuwd en vervangen door een Dometic Heki 2 dakluik.

Laatste beurt/controle: 2021

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaren kopen een lichtere auto en willen daarom met een kleinere caravan gaan kamperen.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 2441

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!