0229 - 26 16 35

Hobby Excellent Easy 495 UFe


€ 5.950,00

Merk: Hobby

TYPE: Excellent Easy 495 UFe

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2000

GEWICHT: 1025 KG (Maximaal gewicht: 1400 KG)

LAADVERM.: 375 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Boiler, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakladder en imperiaal, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Krik + Kriksteunen, Lattenbodem(s), Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortentlamp, Watertank (los), Vuilwatertank, Elektriciteitskabels, 2 campingstoelen, Klein tafeltje, Raamluifeltjes,

KENMERKEN:

Totale lengte: 680 CM

Opbouw lengte: 545 CM

Breedte: 233 CM

Hoogte: 253 CM

Stahoogte: 193 CM

Afmeting bed 1: 200 X 139 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 210 X 142 CM

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2000

Aantal keer gebruikt: 30

Gemiddelde duur van vakanties: 1 maand

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij Caravanstalling Dank En Hoop in Hazerswoude.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in nette staat en heeft regelmatig een BOVAG onderhoudsbeurt gehad. De laatste onderhoudsbeurt is in 2018 uitgevoerd

Laatste beurt/controle: 2018

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De caravan wordt verkocht in verband met het overlijden van de echtgenoot.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 1361

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!