0229 - 26 16 35

Home Car Rally 496


VERKOCHT!

Merk: Home-Car

TYPE: Rally 496

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 1997

GEWICHT: 1060 KG (Maximaal gewicht: 1500 KG)

LAADVERM.: 440 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Airmix, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselslot, Fietsendrager achter, Fietsendrager voor, Hordeur, Kachel, Koelkast, Krik + Kriksteunen, Lattenbodem(s), Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los), Opbergkast t.b.v. voortent, Droogmolen, Wand organizer, Caravanspiegels Milenco,

KENMERKEN:

Totale lengte: 691 CM

Opbouw lengte: 545 CM

Breedte: 238 CM

Hoogte: 254 CM

Stahoogte: 192 CM

Afmeting bed 1: 150 X 200 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 158 X 220 CM

Voortent   

Merk: Isabella (Glasfiber frame)

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: 1997

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 3de

Eigenaar sinds: 2016

Aantal keer gebruikt: 7

Gemiddelde duur van vakanties: 1,5 week

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft in de binnenstalling gestaan bij Caravanstalling Buikema in Kampen.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in goede staat en heeft in 2016 zijn laatste BOVAG onderhoudsbeurt gehad bij Buikema Caravanstalling in Kampen. Hierbij zijn o.a. de banden vervangen.

Laatste beurt/controle: 2016

Originele boekjes aanwezig? : nee

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hebben een lichtere auto aangeschaft die de caravan niet meer mag trekken.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 749

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!