0229 - 26 16 35

Home-Car Rally 496


VERKOCHT!

Merk: Home-Car

TYPE: Rally 496

SLAPEN: 5 personen

BOUWJAAR: 1997

GEWICHT: 1060 KG (Maximaal gewicht: 1500 KG)

LAADVERM.: 440 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Airmix, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselslot, Fietsendrager achter, Fietsendrager voor, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Watertank (los), Extra serviceluik,

KENMERKEN:

Totale lengte: 691 CM

Opbouw lengte: 545 CM

Breedte: 238 CM

Hoogte: 254 CM

Stahoogte: 192 CM

Afmeting bed 1: 150 X 200 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 156 X 220 CM

Voortent   

Merk: Isabella (Glasfiber frame)

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: 1997

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 4de

Eigenaar sinds: 2020

Aantal keer gebruikt: 1

Gemiddelde duur van vakanties: 6 Maanden

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft buiten op verhard ondergrond in eigen opslag gestaan

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeerd in nette staat en heeft in 2020 zijn laatste BOVAG-beurt gehad

Laatste beurt/controle: 2020

Originele boekjes aanwezig? : nee

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaren hebben de caravan gebruikt als tijdelijke woonruimte. Nu is de caravan te zwaar voor de auto en willen ze de caravan verkopen

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 551

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!