0229 - 26 16 35

Kip Kompakt 37 EKV Special


€ 7.950,00

Merk: Kip

TYPE: Kompakt 37 EKV Special

SLAPEN: 2 personen

BOUWJAAR: 1999

GEWICHT: 680 KG (Maximaal gewicht: 900 KG)

LAADVERM.: 220 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Disselslot, Fietsendrager achter, Hordeur, Koelkast, Krik + Kriksteunen, Lichtmetalen Velgen, Omvormer/lader, Reservewiel, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los), Compressor t.b.v. voortent, Optima AGM Accu 38Ah (13kg)., TUV Tempo 100 ontheffing (DE),

KENMERKEN:

Totale lengte: 527 CM

Opbouw lengte: 415 CM

Breedte: 185 CM

Hoogte: 245 CM

Stahoogte: 192 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 195 X 170 CM

Voortent   

Merk: Karsten Acryl 280 oppompbare voortent met kunststof dak (€ 2577,-)

Diepte: 2.80 mtr.

Jaar: 2017

Mover: ALKO Mammut M uitvoering (Vol Automatisch) (2014)

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2013

Aantal keer gebruikt: 8

Gemiddelde duur van vakanties: 4 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd droog binnen in een stalling gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in goede staat en is regelmatig BOVAG onderhouden. De laatste BOVAG Onderhoudsbeurt is in 2018 uitgevoerd en hierbij zijn o.a. de banden vervangen (rapport aanwezig).

Laatste beurt/controle: 2018

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De caravan wordt verkocht in verband met de aanschaf van een camper.

AANVULLENDE INFORMATIE:



INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 681

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!