0229 - 26 16 35

Kip Starline 47 TDB


VERKOCHT!

Merk: Kip

TYPE: Starline 47 TDB

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 1999

GEWICHT: 1110 KG (Maximaal gewicht: 1360 KG)

LAADVERM.: 250 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselslot, Fietsendrager achter, Fietsendrager voor, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Kluisje, Koelkast, Krik + Kriksteunen, Lattenbodem(s), Lichtmetalen Velgen, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Vloerverwarming, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los), PowerXtreme X20 Lithium Accu, Extra voortent lamp, Elektriciteitskabels, Extra Serviceluik,

KENMERKEN:

Totale lengte: 661 CM

Opbouw lengte: 525 CM

Breedte: 228 CM

Hoogte: 257 CM

Stahoogte: 193 CM

Afmeting bed 1: 200 X 142 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 144 X 210 CM

Voortent   

Merk: Kip Voortent

Diepte: 2.40 mtr.

Jaar: 1999

Mover: Truma S - Half Automatisch

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 1999

Aantal keer gebruikt: 45

Gemiddelde duur van vakanties: 3 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij Van Vliet Caravans in Wateringen.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in goede staat en heeft regelmatig BOVAG onderhoud gehad. De laatste BOVAG Onderhoudsbeurt is van 2021 (rapport aanwezig). De banden zijn van 2019. Er is alleen een lange kras op de linker zijkant aanwezig. De ramen aan deze zijkant waren beschadigd maar zijn vervangen door nieuwe. De kras heeft verder geen ernstige gevolgen.

Laatste beurt/controle: 2021

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De caravan wordt in verband met medische omstandigheden verkocht.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 701

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!