0229 - 26 16 35

Knaus Sudwind 500 EU


VERKOCHT!

Merk: Knaus

TYPE: Sudwind 500 EU

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2013

GEWICHT: 1180 KG (Maximaal gewicht: 1500 KG)

LAADVERM.: 320 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselslot, Fietsendrager voor, Gasfles(sen), Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Uitschuifbare lattenbodem, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (vast), Opvulmatras t.b.v. enkele bedden, 2 campingstoelen, campingtafel, 2 topmatrassen, TV met TV Steun,

KENMERKEN:

Totale lengte: 728 CM

Opbouw lengte: 585 CM

Breedte: 232 CM

Hoogte: 256 CM

Stahoogte: 198 CM

Afmeting bed 1: 200 X 85 CM

Afmeting bed 2: 200 X 85 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 138 X 210 CM

Voortent   

Merk: Obelink

Diepte: 2.80 mtr.

Jaar: 2013

Mover: Quattro Half Automatisch

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2015

Aantal keer gebruikt: 10

Gemiddelde duur van vakanties: 2 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij Caravanstalling Rust Roest in Hazerswoude-Rijndijk.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en heeft regelmatig een BOVAG Onderhoudsbeurt gehad. De laatste BOVAG onderhoudsbeurt is in 2020 uitgevoerd (rapport aanwezig) en sindsdien is de caravan niet meer gebruikt. De banden zijn in 2017 voor het laatst vervangen.

Laatste beurt/controle: 2020

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars stoppen met kamperen in verband met medische redenen.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 534

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!