0229 - 26 16 35

Knaus Sudwind 500 TF


VERKOCHT!

Merk: Knaus

TYPE: Sudwind 500 TF

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 1999

GEWICHT: 1250 KG (Maximaal gewicht: 1600 KG)

LAADVERM.: 350 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Afzuigkap, Boiler, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselslot, Douche, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Radio, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortentlamp, Watertank (vast), Zonnepaneel, Fiamma Caravanstore Etui Luifel, 10 Liter boiler, Vuilwatertank,

KENMERKEN:

Totale lengte: 712 CM

Opbouw lengte: 575 CM

Breedte: 230 CM

Hoogte: 255 CM

Stahoogte: 195 CM

Afmeting bed 1: 138 X 198 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 140 X 215 CM

Luifel   

Merk: Panorama Luifel

Zijwanden: Ja, 2 stuks half schuin

Jaar: 1999

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 1999

Aantal keer gebruikt: 30

Gemiddelde duur van vakanties: 3 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan in een droge schuur.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in goede staat en heeft in het verleden om de 2 jaar een onderhoudsbeurt gehad bij de dealer. De laatste beurt is in 2014 uitgevoerd en daarna is de caravan nog twee jaar gebruikt. Sindsdien staat de caravan stil.

Laatste beurt/controle: 2014

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars stoppen met kamperen in verband met medische omstandigheden.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 832

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!