0229 - 26 16 35

Rapido Club 32 TDL


VERKOCHT!

Merk: Rapido

TYPE: Club 32 TDL

SLAPEN: 2 personen

BOUWJAAR: 1997

GEWICHT: 740 KG (Maximaal gewicht: 950 KG)

LAADVERM.: 210 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Cassettetoilet, Combicassettes, Fietsendrager achter, Hagelbestendig dak, Hefdak, Kachel, Koelkast, Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Schokbrekers, Stabilisator, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (los),

KENMERKEN:

Totale lengte: 500 CM

Opbouw lengte: 400 CM

Breedte: 208 CM

Hoogte: 198 CM

Stahoogte: 187 CM

Afmeting bed 1: 70 X 190 CM

Afmeting bed 2: 70 X 190 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 195 X 190 CM

Voortent   

Merk: Onbekend

Diepte: 2.40 mtr.

Jaar: Onbekend

Luifel   

Merk: Omnistor 2000

Zijwanden: Nee

Jaar: ?

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2016

Aantal keer gebruikt: 10

Gemiddelde duur van vakanties: 1 week

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft bij Caravancentrum Karsten in de jaarstalling gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan is goed onderhouden en heeft regelmatig een BOVAG Onderhoudsbeurt gehad. De laatste BOVAG onderhoudsbeurt is in 2019 uitgevoerd bij Caravancentrum Karsten. In 2021 zijn de banden en gasslang nog vervangen.

Laatste beurt/controle: 2019

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : ja

Wat voor soort dieren? : Klein hondje

Reden verkoop: De caravan wordt verkocht in verband met het overlijden van de echtgenoot.

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 11146

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!