0229 - 26 16 35

TEC Travel King 400 HF


VERKOCHT!

Merk: TEC

TYPE: Travel King 400 HF

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2002

GEWICHT: 900 KG (Maximaal gewicht: 1100 KG)

LAADVERM.: 200 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Boiler, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselslot, Douche, Fietsendrager achter, Groot dakluik, Kachel, Koelkast, Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortent, Voortentlamp, Voortenttapijt, Watertank (vast),

KENMERKEN:

Totale lengte: 589 CM

Opbouw lengte: 470 CM

Breedte: 219 CM

Hoogte: 256 CM

Stahoogte: 196 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 140 X 200 CM

Afmeting zitgroep 2 (als bed): 125 X 180 CM

Voortent   

Merk: Dorema

Diepte: 2.40 mtr.

Jaar: 2002

Luifel   

Merk: Dorema Kreta Schuifluifel

Zijwanden: Ja, 1x dicht

Jaar: 2014

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2002

Aantal keer gebruikt: 50

Gemiddelde duur van vakanties: 3 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan in een droge schuur.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en is altijd goed onderhouden. De laatste BOVAG Onderhoudsbeurt is in 2019 uitgevoerd bij Caravancentrum Karsten. De banden zijn in 2016 vervangen.

Laatste beurt/controle: 2019

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hebben een nieuwe caravan aangeschaft bij Karsten Caravanmakelaardij

AANVULLENDE INFORMATIE:

U heeft de beschikking over 4 slaapplaatsen in deze praktisch ingedeelde TEC Travel King 400 HF van bouwjaar 2002. Door het lage gewicht kunt u de caravan met bijna iedere auto trekken en is een rijbewijs B meestal voldoende. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de caravan kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.

Bent u geïnteresseerd in deze TEC Travel King 400 HF? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 955

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!