0229 - 26 16 35

Takla Makan Offroad

€ 21.950,00

Merk: Takla Makan

TYPE: Offroad

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2000

GEWICHT: 930 KG (Maximaal gewicht: 1300 KG)

LAADVERM.: 370 KG

ACCESSOIRES: 2-pits Gasstel, Accu, Circulatieverwarming, Combicassettes, Disselafdekking, Gasfles(sen), Hagelbestendig dak, Hefdak, Kachel, Koelkast, Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Reservewielbeugel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Verzwaarde steunen, Voortent, Watertank (los), Thule Dakdragers, Zandladders, Jerrycans (4st staal),

KENMERKEN:

Totale lengte: 450 CM

Opbouw lengte: 315 CM

Breedte: 204 CM

Hoogte: 205 CM

Stahoogte: 210 CM

Afmeting bed 1: 135 X 210 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 110 X 200 CM

Voortent   

Merk: Herzog (zelden gebruikt)

Luifel   

Merk: Dakluifel (2x - Aan beide zijden)

Zijwanden: Nee

Jaar: 2010

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2003

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd bij de eigenaar zelf in de garage gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in een zeer goede staat en is voor inbreng voor de verkoop nog voorzien van nieuwe banden, gasslang en drukregelaar en is nog compleet nagezien.

Laatste beurt/controle: 2020

Originele boekjes aanwezig? : nee

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze unieke offroad caravan is volledig uit polyester vervaardigd en daarmee onverwoestbaar. Hij is uitstekend geschikt om mee door het ruige terrein te trekken en kan tot ca. 1 meter onder water komen te staan zonder dat u in de caravan natte voeten krijgt.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 6279

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!