0229 - 26 16 35

Trigano Silver Premium 440


VERKOCHT!

Merk: Trigano

TYPE: Silver Premium 440

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2016

GEWICHT: 995 KG (Maximaal gewicht: 1300 KG)

LAADVERM.: 305 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Combicassettes, Douche, Gasfles(sen), Hagelbestendig dak, Hefdak, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Lichtmetalen Velgen, Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Voortent, Voortentlamp, Watertank (los), ALKO ATC, Geautomatiseerd Hefdak , Douche Pakket, Telescoop Tafelpoot, LED Verlichting, Indirecte verlichting,

KENMERKEN:

Totale lengte: 590 CM

Opbouw lengte: 520 CM

Breedte: 200 CM

Hoogte: 198 CM

Stahoogte: 191 CM

Afmeting bed 1: 142 X 190 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 136 X 190 CM

Voortent   

Merk: Fiamma Privacy Room (Voor en zijwanden t.b.v. luifel)

Diepte: 2.25mtr.

Jaar: 2016

Luifel   

Merk: Fiamma F35 Pro

Zijwanden: Ja, 2 stuks + Voorwand (Privacy Room)

Jaar: 2016

Mover: Truma XT Vol automatisch

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 1ste

Eigenaar sinds: 2016

Aantal keer gebruikt: 3

Gemiddelde duur van vakanties: 2 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft bij de eigenaars in de garage gestaan.

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en is goed onderhouden. De caravan is in 2019 nog door de dealer nagekeken en bij inbreng voor de verkoop zijn de banden nog vervangen op rekening van verkoper.

Laatste beurt/controle: 2019

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars hebben een caravan op de vaste plaats in Spanje en wilden deze gaan gebruiken om te reizen. Dit blijkt er in de praktijk niet van te komen en hij wordt nu dus verkocht in verband met te weinig gebruik.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze prachtige Trigano Silver Premium heeft een unieke vormgeving en daardoor ziet hij er niet alleen bijzonder mooi uit, maar profiteert u ook van excellente rijeigenschappen. Door zijn elektrische hefdak blijft de hoogte van de caravan onder de 2 meter. Dit scheelt u kosten bij tolwegen en biedt de mogelijkheid om hem in menig garage te stallen. Daarnaast zorgt de aerodynamische vormgeving in combinatie met de compacte koppeling met stabilisator een sublieme wegligging. De opbouw is vervaardigd uit Styrofoam (XPS) waardoor u profiteert van optimale temperatuur en geluids-isolatie en een relatief laag gewicht. De totale nieuwprijs van deze caravan incl. accessoires is ruim € 30.000,- geweest.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 16134

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!