0229 - 26 16 35

Wilk S4 470 DQ


VERKOCHT!

Merk: Wilk

TYPE: S4 470 DQ

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2007

GEWICHT: 1070 KG (Maximaal gewicht: 1400 KG)

LAADVERM.: 330 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselslot, Fietsendrager achter, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Watertank (vast), Topdekmatras,

KENMERKEN:

Totale lengte: 703 CM

Opbouw lengte: 585 CM

Breedte: 228 CM

Hoogte: 258 CM

Stahoogte: 199 CM

Afmeting bed 1: 210 X 140 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 206 X 140 CM

Voortent   

Merk: Gerjak

Diepte: 2.50 mtr.

Jaar: 2009

Luifel   

Merk: Van der Horn

Zijwanden: Ja, 2 stuks

Jaar: 2010

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 3de

Eigenaar sinds: 2013

Aantal keer gebruikt: 6

Gemiddelde duur van vakanties: 2 weken

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft in eigen opslag gestald gestaan. De klant heeft een eigen bedrijf waar hij de ruimte had om te stallen

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeerd in goede staat.

Laatste beurt/controle: 2016

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaren hebben een eigen bedrijf en kunnen het niet meer combineren

AANVULLENDE INFORMATIE:INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 2941

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!