0229 - 26 16 35

LMC Vivo 440 D


VERKOCHT!

Merk: LMC

TYPE: Vivo 440 D

SLAPEN: 4 personen

BOUWJAAR: 2017

GEWICHT: 1161 KG (Maximaal gewicht: 1700 KG)

LAADVERM.: 539 KG

ACCESSOIRES: 3-pits Gasstel, Accu, Boiler, Caravanmover, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Dakluik, Decoder, Disselafdekking, Disselslot, Fietsendrager voor, Gasfles(sen), Groot dakluik, Hagelbestendig dak, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lattenbodem(s), Luifel, Omvormer/lader, Openslaande ramen rondom, Reservewiel, Ringverwarming, Rookmelder, Schokbrekers, Schotel, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent, Voortentlamp, Watertank (vast), Losse boogluifel, 24inch LED TV, Truma Ultraheat , Verzwaarde as 1700 KG., Exclusief pakket, Luxus Pakket, Novus Sky TV Beugel, ALKO SCM Gekeurd disselslot, Elektriciteitskabels, Slaaptent t.b.v. voortent,

KENMERKEN:

Totale lengte: 658 CM

Opbouw lengte: 520 CM

Breedte: 233 CM

Hoogte: 265 CM

Stahoogte: 195 CM

Afmeting bed 1: 145 X 203 CM

Afmeting zitgroep 1 (als bed): 135 X 210 CM

Voortent   

Merk: Hypercamp 300

Diepte: 3.00 mtr.

Jaar: 2019

Luifel   

Merk: Thule Omnistor Cassetteluifel (Dakmontage)

Zijwanden: Ja, 1x

Jaar: 2021

Mover: Enduro EM 303 A+ (Vol automatisch)

Schotel: Teleco 85 CM Vol automatisch

INFORMATIE HUIDIGE EIGENAARS EN GEBRUIK:

Hoeveelste eigenaar: 2de

Eigenaar sinds: 2019

Aantal keer gebruikt: 3

Gemiddelde duur van vakanties: 2x 3 weken en 1x een seizoen

Omstandigheden Caravanstalling: De caravan heeft altijd in de binnenstalling gestaan bij Caravancentrum Karsten

Staat/wijze van onderhoud: De caravan verkeert in zeer nette staat en is altijd goed onderhouden. De laatste complete BOVAG onderhoudsbeurt is in oktober 2022 uitgevoerd en de banden, gasslang en drukregelaar zijn in 2021 voor het laatst vervangen. Ook alle verplichte vochtmetingen zijn bij de dealer uitgevoerd t.b.v. garantiebehoud.

Laatste beurt/controle: 2022

Originele boekjes aanwezig? : ja

In dit object is gerookt: nee

Zijn er huisdieren mee geweest? : nee

Reden verkoop: De huidige eigenaars overwegen over te stappen naar een andere vorm van kamperen.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Bij de caravan zijn eventueel ook nog kunststof/foam voortent tegels verkrijgbaar. Bij interesse zal de verkoper deze nog aanleveren.

INTERESSE?
Heeft u interesse in deze caravan? Dan raden wij u aan om voor een actueel overzicht van ons assortiment, de technische specificaties en extra foto's onze website te raadplegen. Bent u van plan om langs te komen voor een bezichtiging? Bel dan eerst even of de caravan nog altijd beschikbaar is. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen.

FINANCIEREN?
Benieuwd wat deze caravan u per maand zou kosten als u deze financiert met een lening? Profiteer van historisch lage rentes door veilig & verantwoord geld te lenen via Geld.nl. Maak nu een vergelijking, vind de laagste rente en vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan.

GARANTIE/BOVAG?
Omdat deze caravan bij ons in verkoopbemiddeling staat zit er geen garantie op de caravan. Wij kunnen immers geen garantie geven op iets dat niet van ons is. Wij zijn wel aangesloten bij BOVAG dus het is mogelijk om de caravan voor aankoop eerst volgens BOVAG normen te laten keuren. Zo weet u in ieder geval zeker dat de caravan op het moment van aankoop technisch in goede staat verkeert. Neem voor de kosten van deze keuring/onderhoudsbeurt en verdere mogelijkheden gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

INRUIL?
Aangezien wij Caravanmakelaar zijn is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop. De hiervoor geldende voorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.caravanmakelaardij.nl.

Wilt u uw caravan toch direct kwijt, zodat u het verkoopbedrag van uw caravan gelijk kunt gebruiken voor de aanschaf van deze caravan? Dan kunnen wij voor u altijd even informeren bij onze inkooppartners of zij uw caravan willen inkopen. U ontvangt dan een handelsprijs, die uiteraard lager ligt dan de marktwaarde, maar u bent wel direct van uw caravan af. Bent u nieuwsgierig wat uw caravan ongeveer waard is? Stuur dan een e-mail naar info@caravanmakelaardij.nl met het merk, type, bouwjaar en eventuele accessoires. Aan de hand van deze gegevens zullen wij voor u informeren en u een vrijblijvend voorstel doen.

MEER INFO & BEZICHTIGING:

Voor meer informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u terecht bij Karsten Caravanmakelaardij.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl


Aantal keer bekeken: 172

Interesse in deze caravan? Klik hier om contact met ons op te nemen!