0229 - 26 16 35

24 november 2022 - VACATURE: Word jij onze nieuwe Caravan- & Campermakelaar?

Karsten Caravanmakelaardij is een unieke speler in de caravan en campermarkt, de eerste échte caravanmakelaar in Nederland en nu ruim 15 jaar actief als verkoopbemiddelaar voor caravans. Campers zijn daar bijgekomen en ook daarin is inmiddels ruime ervaring opgebouwd. De  kampeerbranche is volop in ontwikkeling en ons bedrijf blijft groeien. Wij zoeken ter uitbreiding van ons team per direct een spontane, commerciële en klantgerichte collega! 

Wat ga je doen? 

Als Caravan- & Campermakelaar ben je verantwoordelijk voor de intake en taxatie van bemiddelingsobjecten (caravans & campers). Je onderhoud het klantcontact gedurende de bemiddelingsperiode en verzorgt de (online-) presentatie en vindbaarheid van de caravans en campers. Ook draag je samen met collega’s de verantwoordelijkheid voor de inrichting en uitstraling van de verkoopruimte. In de verkoopruimte voer je advies en verkoopgesprekken met (potentiële) kopers. Je onderhandelt namens de verkoper over de verkoopprijs en voorwaarden en bent vervolgens verantwoordelijk voor de afwikkeling van het volledige verkoopproces en uiteindelijk de oplevering van de caravan of camper. Uiteraard hoort het beantwoorden van telefoontjes en e-mails ook tot je dagelijkse werkzaamheden en we dagen je uit om mee te denken over nieuwe commerciële kansen en mogelijkheden. Ook voor innovaties in onze eigen processen staan we open, dus kom maar op met je creativiteit!

 

 

Wat vragen:

- Relevante ervaring is wenselijk, maar geen noodzaak; Als je over de juiste instelling beschikt zijn wij bereid je alles te leren.

- Spontaniteit, een vlotte babbel en klantgerichtheid zijn een must. We werken in de recreatiebranche dus onze klanten houden van een gezellig praatje. Dat geldt overigens ook voor je collega’s. 

- De werkzaamheden zijn heel divers, dus flexibiliteit en stressbestendigheid zijn in het hoogseizoen wel handig. 

- Zaterdag is een belangrijke dag bij ons, dus beschikbaarheid op zaterdag is een vereiste. Onze werkweek loopt van dinsdag t/m zaterdag.  

 

Wij bieden:

- Een leuke en uitdagende fulltimebaan met veel eigen verantwoordelijkheid

- De mogelijkheid om jezelf en onze bedrijfsprocessen verder te ontwikkelen en optimaliseren

- Een passend salaris, in overleg vast te stellen

- Bij wederzijdse tevredenheid uitzicht op een vast dienstverband en mooie groeimogelijkheden in de toekomst

- Dit alles binnen een familiebedrijf met grote ambities. Naast verkoopbemiddeling doen we ook stalling en onderhoud en we werken in een team van 7 mensen.

 

Interesse?

Is jouw interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met je motivatie, je CV en een recente foto naar: patrick@caravanmakelaardij.nl t.a.v. Patrick Karsten


<<< Overzicht

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: LMC

TYPE:Musica 490 E

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:Uit verkoop gehaald

Uit verkoop gehaald bij Karsten Caravanmakelaardij.

Merk: Eriba

TYPE:Nova 485 GL

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:VERKOCHT!

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Hymer

TYPE:CC 684

SLAPEN:7

JAAR: 2006

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! Bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: Bürstner

TYPE:Ixeo Time 745 it

SLAPEN:4

JAAR: 2016

PRIJS:VERKOCHT!

De camper is VERKOCHT bij Karsten Caravanmakelaardij.