0229 - 26 16 35

Tarieven camper verkopen

Wij werken tegen gunstige tarieven om uw camper te verkopen. Het uitbesteden van de verkoop van uw camper zorgt ervoor dat u uw camper snel verkoopt voor de beste prijs. U betaalt een bedrag voor de promotie- en de taxatiekosten. Het is de investering waard, omdat wij uw camper verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs.

U profiteert met onze tarieven van de volgende voordelen:

 • Professionele taxatie en promotie: al voor € 195,- per zes maanden
 • No cure, no pay: bemiddelingskosten betaalt u pas na verkoop
 • Uw camper gemiddeld in één maand verkocht
 • Gratis stalling in onze showroom voor bezichtigingen
 • Wij regelen de promotie, proefrit en verkoop van uw camper
 • Betaling via Notarieel Betalen

De tarieven om uw camper te verkopen zijn opgebouwd uit twee delen. Wij begeleiden de verkoper en bemiddelen tussen de verkoper en potentiële kopers tijdens het gehele verkoopproces. Een deel van uw investering bestaat uit promotie- en taxatiekosten. Omdat wij werken op basis van ‘no cure, no pay’, betaalt u het tweede deel (de bemiddelingskosten) pas wanneer wij uw camper daadwerkelijk verkopen.

Promotie- en taxatiekosten

€ 195,- bij een overeenkomst voor zes maanden.

Onze taxatie- en promotiekosten zijn inclusief:

 • Taxatie, APK en onderhoudscheck
 • Stalling in onze showroom
 • Ontwerp van professionele advertenties
 • Foto’s van hoge kwaliteit
 • Professionele verkoopvideo inclusief voice-over
 • Promotie op social media en YouTube
 • Advertenties op diverse verkoopwebsites

Bemiddelingskosten

Verkoopbedrag camper Bemiddelingskosten
€ 0,- tot € 20.000,- 9,0%*
€ 20.000,- tot € 30.000,- 8,0%
€ 30.000,- tot € 40.000,- 7,5%
€ 40.000,- tot € 50.000,- 7,0%
€ 50.000,- tot € 65.000,- 6,5%
€ 65.000,- tot € 80.000,- 6,0%
€ 80.000,- tot € 100.000,- 5,5%
Hoger dan € 100.000,- 5,0%

* minimaal € 1.500,-

De bemiddelingskosten betaalt u pas na de verkoop van uw camper.

 

Wilt u weten wat uw camper waard is of wilt u uw camper verkopen? Vul onderstaand verkoopformulier in en we nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Tarieven Karsten Caravanmakelaardij: no cure, no pay

No cure, no pay is de Engelse benaming voor ‘geen oplossing, geen betaling’. Bedrijven en dienstverleners maken gebruik van deze uitspraak om duidelijk te maken dat de klant pas hoeft te betalen wanneer de dienst tot een goed einde gebracht is. Bij Karsten Caravanmakelaardij werken we ook volgens dit principe. Dit houdt in dat u het tarief voor de bemiddelingskosten pas betaalt wanneer wij uw camper hebben verkocht.

 

Wij verkopen uw camper in vijf stappen

Bij Karsten Caravanmakelaardij werken we tegen voordelige tarieven en verkopen we uw camper gemiddeld binnen één maand. Wanneer u ons inschakelt, doorlopen we onderstaande stappen om uw camper te verkopen. Deze werkzaamheden zijn bij de kosten inbegrepen.

 

Stap 1: maak een afspraak met onze campermakelaar

U maakt eenvoudig een afspraak met Patrick Karsten, onze campermakelaar. U kiest zelf een datum en tijdstip waarop Rustenburg Autotechniek een APK en een onderhoudscheck uitvoert. Zij controleren het motorische deel en het onderstel van uw camper. Eventuele defecten bespreken we met u en indien nodig verzorgt het bedrijf de reparatie. Na de checks controleert de campermakelaar de opbouw en de staat van de camper.

 

Stap 2: taxatie en vraagprijs van de camper

Na de keuring taxeert onze campermakelaar uw camper. Hij let daarbij op de staat van de camper en welke opties en accessoires aanwezig zijn. Wij adviseren u over de verkoopprijs, maar uiteindelijk bepaalt u zelf de prijs die u voor uw camper wilt ontvangen. Tot slot stellen we een contract op voor bemiddeling.

 

Stap 3: promotie van de camper

Nadat het contract opgesteld is, starten we met de promotie van uw camper. Hiervoor zetten we verschillende kanalen in. Uw camper komt op onze website te staan en is te bezichtigen in onze showroom. Daarnaast plaatsen we een advertentie op diverse websites en plaatsen we berichten op YouTube, Facebook en Twitter om uw camper onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

 

Stap 4: bezichtigingen en proefritten

Omdat we veel doen om uw camper te promoten, melden de eerste potentiële kopers zich meestal snel. We maken met hen een afspraak voor een bezichtiging en geven de geïnteresseerde partij de mogelijkheid om een proefrit te maken. U kunt uw camper daarom niet schorsen. De camper dient tijdens het gehele verkoopproces goed verzekerd te zijn.

 

Stap 5: verkoop van uw camper

Wanneer iemand daadwerkelijk overgaat tot aankoop van uw camper, stellen we een koopovereenkomst op. Deze wordt door de koper ondertekend. Nadat de betaling geregeld is, schrijven wij het kenteken over. Binnen 14 dagen maken we de verkoopsom naar u over, minus de kosten voor de bemiddeling.

 

Direct uw camper verkopen bij Karsten Caravanmakelaardij

Wilt u meer weten over de tarieven van Karsten Caravanmakelaardij of wilt u uw camper door ons laten verkopen? Vul dan via onderstaande button het verkoopformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0229 261 635 of te mailen naar info@caravanmakelaardij.nl.

Een greep uit ons aanbod caravans en campers

Merk: Eriba

TYPE:Nova 485 GL

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:VERKOCHT!

De caravan is te bezichtigen bij Karsten Caravanmakelaardij

Merk: LMC

TYPE:Musica 490 E

SLAPEN:4

JAAR: 2019

PRIJS:Uit verkoop gehaald

Uit verkoop gehaald bij Karsten Caravanmakelaardij.

Merk: Bürstner

TYPE:Ixeo Time 745 it

SLAPEN:4

JAAR: 2016

PRIJS:VERKOCHT!

De camper is VERKOCHT bij Karsten Caravanmakelaardij.

Merk: Hobby

TYPE:Premium Van 65 GE 30 Years Anniversary Edition

SLAPEN:4

JAAR: 2014

PRIJS:VERKOCHT!

VERKOCHT! Bij Karsten Caravanmakelaardij